Pakun
Hakkımızda

Neden Biz?

 Türkiye'nin üretici bir üreticisi ve ihracatçısı Pakun olarak 1973 yılında Samsun/Bafra'da ilk taş değirmenimizle ticaret hayatımıza başladık. Sektörde 51'inci yılımızı kutladığımız bu günlerde, ürünlerimizi dünyanın dört bir yanına ulaştırmanın ve Türk un sektörünün öncülerinden birilerinin gururunu anlatan bir hikaye.
    Pakun olarak Samsun Bafra'daki merkezimizin yanı sıra, 2017 yılı itibarıyla 2'nci üretim tesisi olarak Başak Gıda firmasını bünyemize katarak Tekirdağ / Çorlu'daki faaliyetlerimize hız kazandırdık.

Pakun 51 Yaşında

51 Yıllık Hikayemiz...

İletişim
Ürünlerimiz

Lezzetin Arkasındaki Kalite

Pakun'un ürünleri, mutfaklarınıza lezzet ve pratiklik katmak için tasarlanmıştır. Yüksek kaliteli ve çeşitlilikteki un çeşitlerimizle, her tarife uygun bir seçenek bulabilirsiniz.

Pakun

Halka arz başvurumuzu gerçekleştirdiğimizi müjdelemekten mutluluk duyarız.

Veriler

Hakkımızda Daha Fazlasını Öğrenin!

Avrupa Kalite ve Lezzet Ödülü

00

Günlük Buğday Kırma Kapasitesi

00

Üretim Tesisi

00

Çeşit Özel Ürün

00+

'den Fazla Ülkeye İhracat

00

Türkiye'nin En Çok Un İhracatı Gerçekleştiren Şirketi

00

Kıtada Profesyonel Lojistik ve Dağıtım Ağı

Uluslararası Standartlarda Üretim

Sürdürülebilir Bir Gelecek...